27ª Cursa de l’Esquiador.

Tothom coneix la cursa de l’esquiador! Si, si, és la cursa que la UECanoia organitza any rere any itinerant de poble en poble de la nostra comarca. Una cursa que dona inici a la temporada d’esquí i originalment, segons la va pensar en Joan Vives: serveix per mesurar l’estat físic dels atletes que el practiquen. Com a mi m’agrada dir és el campionat del mon de l’Anoia. La cursa s’ha anat adaptant per poder englobar el màxim de participant i amants de l’entorn natural. Així doncs els ciclistes de BTT, els corredors de Trail o els que, senzillament, volen fer una bona i tranquil·la caminada en família, hi tenen cabuda i tenen l’oportunitat de passar un bon diumenge al matí, disfrutant de la natura.

Dons enguany la tindrem més a prop de casa que mai. La 27 cursa de l’esquiador sortirà del parc motor Castellolí i transcorrerà pels camins i viaranys del nostre terme municipal, per acabar a la pista poli-esportiva de Castellolí.

12km de caminada, 15km de trail running i 30 de BTT seràn els reptes d’engany en les tres modalitats de participació.

Trobareu més informació a la web de la cursa

CURSA DE L’ESQUIADOR

on també podreu fer-ne la inscripció.

Tots els empadronats i veïns de Castellolí que s’apuntin a l’ajuntament podran gaudir d’un descompte en el preu de la inscripció. Passeu a omplir el formulari en horari d’oficina.

Només queda engrescar-vos a tots a participar d’aquesta gran festa de l’esport de la comarca i aquest any més que mai del nostre poble.

Si algú vol fer de voluntari que es posi en contacte amb l’ajuntament o que ompli aquest:

FORMULARI  VOLUNTARIS.

Bona cursa de l’esquiador a tothom!!!

Regidoria d’esports. Ajuntament de Castellolí.

flyer-2015-cara1

INSCRIPCIÓ PRESENCIAL CASTELLOLÍ