ENTORN + NET ! + SERVEIS + PORTA A PORTA

Restes de Jardí, horts o poda i ARA TAMBÉ ELS VOLUMINOSOS

Des de la regidoria de Medi Ambient impulsem la recollida porta a porta per les restes de gran volum, com són les de jardí, horts o poda i ara també els voluminosos. Que a partir d’ara no volem tenir als espais de recollida de residus.

L’objectiu és mantenir la neteja dels espais comuns, aconseguir uns espais de recollida nets i dignes. Properament s’eliminaran els cartells amb els calendaris de recollida de voluminosos, ja que al costat dels contenidors no volem acumular ni residus, ni voluminosos.

La recollida, a la vostra porta, prèvia sol·licitud que heu de gestionar a l’ajuntament la setmana anterior, abans dels divendres, per poder-ho programar i confirmar a temps (la brigada us confirmarà la recollida per telèfon), si no teniu aquesta confirmació de recollida, NO DEIXEU RES A LA PORTA DE CASA

Teniu també el formulari de voluminosossol·licitud de recollida porta a porta, a la web municipal:

www.castellolí.cat

Les recollides d’aquests residus es faran els dilluns a primera hora, deixeu-los dilluns mateix de bon matí o la nit del diumenge al lloc convingut amb la brigada.

 Les restes de jardins o voluminosos, si és possible, deixeu-los dins de bosses, sacs, o en el cas de poda, amb feixos ben lligats amb cordills per poder recollir-ho bé i que el lloc de recollida quedi net, per evitar molèsties a la resta de veïns.

Recordar que el solar municipal de Can Parera, està destinat a l’abocament de matèria d’origen vegetal, restes de jardins, horts i poda. Si voleu fer-ne un ús puntual, podeu demanar la clau a l’ajuntament per fer el vostre abocament i després retornar-la. Al mateix temps que facilitem la neteja de jardins, reciclem els residus d’origen vegetal.

Mantinguem els espais de recollida de residus nets !

 

Teresa Guixà Seuba

Regidoria de Medi Ambient