Castellolí aprova un pressupost que frega els 850.000 euros

En sessió extraordinària del ple municipal de Castellolí, es van aprovar els pressupostos del municipi per un total de 847.545 euros. Els comptes van comptar amb el vist-i-plau dels sis regidors del govern i amb l’abstenció de l’edil de l’oposició.

ajuntament

Castellolí comptarà amb uns pressupostos que voregen els 850.000 euros per aquest 2016. Les inversions per a aquest any pressupostades inclouen la construcció de la pista de pàdel, el projecte de megafonia, la il·luminació de l’església vella i el soterrament del cablejat elèctric.

El regidor de promoció econòmica i hisenda, Sergi Vila, va fer una explicació de les partides més importants del pressupost i va manifestar que es tractava d’un pressupost realista, que “té en compte la recaptació dels ingressos i també dóna compliment al programa electoral presentat”.

Vila explica que com en els darrers anys, els pressupostos s’han elaborat amb l’objectiu de mantenir els serveis oferts a la ciutadania potenciant de manera especial els esforços en polítiques socials i serveis generals. De fet, més de la meitat del pressupost, concretament 488.072 euros, estan destinats a despeses corrents i de serveis.

Per la seva banda, l’alcalde Joan Serra va mostrar la seva satisfacció davant dels comptes aprovats ja que, “suposen la materialització dels compromisos electorals adoptats i la garantia de seguir oferint els serveis de qualitat dels que en els darrers anys hem gaudit”.