L’Informatiu de maig

L’Informatiu de maig està llest! En aquest número el Mossèn ens parla de la festivitat del primer de maig i de l’estat de les comptes del 2017, la Llar d’Infants remodela el pati i ens expliquen com van celebrar el Sant Jordi els més petits. El TeatrAulí ens dona una pinzellada de les obres que podrem gaudir a la Festa Major, a més l’estiu està al caure i ja tenim el calendari del casal d’estiu, no us ho perdeu! I la Coral d’Aulí de Castellolí participarà en el 60è aniversari del Rèquiem de Mozart, tot un luxe!

Trobareu els premiats dels Jocs Florals 2018 i escalfem motors per la recollida porta a porta, en aquest Informatiu trobareu les dates clau per conèixer la mecànica del nou servei i quan heu de recollir el vostre nou kit. Nova assemblea de l’ADF i trobada anual, informeu-vos del nou projecte “Espai de Vida” i donem el tret de sortida de la Festa Major. A més a més torna l’European Clean Up Day, una activitat oberta a tothom a la que no hi podeu faltar. I l’Espai Jove de Castellolí estrena nou horari i nou tècnic.

Com no pot ser diferent, aquest mes gaudirem d’un nou “Perseguidors de Paraules” i “20 raons per llegir”, la raó d’aquest número és… somiar.

Des de l’escola ens fan una mostra de les activitats realitzades, com la Setmana Cultural, les colònies que van fer per Setmana Santa a Cal Petit, també la Festa de l’esport i la diada de Sant Jordi. Van realitzar un taller d’horts ecològics, el Bibliobús es renova i els alumnes ens expliquen els canvis que ha sofert, a més de curiositats molt interessants i sorprenents.

Noves manualitats, receptes i passatemps. Per últim i no menys important, els aniversaris, felicitats!!!!

Portada Maig 2018-page-001