5è ACÚSTICS A L’ESGLÉSIA VELLA 2a MOSTRA DE CERVESA ARTESANA.

Aquest any amb motiu del 5è aniversari dels concerts Acústics a l’Església Vella ho celebrem amb una gran festa i hem unit dos actes molt joves que es van consolidant en el nostre municipi.

El dissabte 28 de juliol a partir de les 18h podreu trobar una mostra de diferents cervesers de la comarca amb servei de foodtrucks. Els concerts comencen a les 19h amb la jove cantant igualadina EMMA GÓMEZ que de ben segur no us decebrà amb les seves versions personalitzades a continuació el grup capelladí PRIBIZ que ens oferirà música alternativa indie del seu àlbum “Carousel” (2016), l’entrada a aquests concerts és gratuïta.

Temps per recuperar forces amb un bon sopar i gaudir d’una bona cervesa en bona companyia i tornem amb el plat fort a les 22:30h amb el concert de XARIM ARESTÉ, músic polifacètic que ha tocat amb gent com Maika Makovski, Pascal Comelade, Gerard Quintana entre d’altres, ens presentarà “Polinèsies” un viatge per un univers alhora íntim i col·lectiu on cada cançó és una illa formada per mil illes diferents. Tot seguit concert de EL PETIT DE CAL ERIL ens oferirà temes de l’últim disc que, de fet, en són tres. El disc “Triangular” s’ha produït, enregistrat i plantejat com una trilogia d’EPs on ha estat clau el treball conjunt de tota la banda, entrada a aquests concerts 10€ anticipada i 13€ al mateix concert. Les entrades les podreu trobar a la web castelloli.cat i a l’Ajuntament de Castellolí.

cartell 2018 ultim ultim502758