Un nou gran projecte nadalenc: ELS PASTORETS

 

No ens podem esperar més!

Comencem presentant-vos el primer gran projecte d’aquest nou curs. L’any passat ja vam fer-ne un primer tast amb el videoclip “Sóc Satanàs” i no ens podíem esperar més.

Aquest curs engeguem el súper gran projecte de crear de zero “ELS PASTORETS”. Sí, sí, ho heu llegit bé. Aquest Nadal tornen el Lluquet i el Rovelló a Castellolí acompanyats d’un seguici de personatges també molt importants i divertits que donen vida a aquesta aventura nadalenca.

Des de fa unes setmanes que hi estem treballant i estem molt engrescats, motivats i il·lusionats.

Així doncs, estigueu atents, perquè necessitem a un Lluquet, a un Rovelló, a un Satanàs, a un Llucifer, a un Sant Gabriel, a un Sant Josep, a una Verge Maria, a un Jeremies… i a un munt de personatges més!

Vols ser un d’ells?

Busquem… gent motivada, que tingui ganes de participar i de comprometre’s en un projecte d’aquestes dimensions. Busquem…

  • Un equip d’actrius i actors. **
  • Un equip de cant. **
  • Un equip de vestuari.
  • Un equip d’escenografia.
  • Un equip de maquillatge.

** Grups de treball (teatre i cant):

  • INFANTIL: de 3è a 6è de primària
  • JUVENIL: de 1 d’ESO fins als 18 anys.
  • ADULT: a partir de 19 anys.

Els grups d’INFANTIL i JUVENIL assajaran els dissabtes al matí de 10 a 12h. I el grup d’ADULTS els dilluns al vespre de 21.30 a 23h.

Això pel que fa a teatre i cant, la resta de comissions de treball (vestuari, escenografia i maquillatge) tindran una altre ritme de treball que s’adaptarà a les possibilitats dels integrants del grup.

Les funcions seran el 23 i el 30 de desembre.

Et fa il·lusió? T’engresca el projecte? Tens ganes de posar-hi el teu granet de sorra? No t’ho pensis més!

Inscriu-te abans del 16 de setembre al formulari d’aquí sota i vine a la primera trobada informativa el proper diumenge dia 23 de setembre a les 10h de matí al Teatre La Brillante. No et despistis, pels grups de teatre i cant, les inscripcions són limitades.

El projecte l’engegarem el dissabte 29 de setembre!

Us hi esperem amb molta il·lusió i moltes ganes.

Us anirem desvetllant més sorpreses ben aviat!

Equip TeatrAulí

FORMULARI: