Inauguració del Nou Espai de la Gent Gran de Castellolí

 

 

 

Coincidint amb el dia Internacional de la Gent Gran, des de l’Associació de la Gent Gran de Castellolí, s’han programat una sèrie d’actes pel divendres 1 d’octubre.

A les 10 del matí està prevista una passejada pel terme municipal i així seguir col·laborant amb la iniciativa “Sumem Grans Quilòmetres”. Després a la tarda, s’inagurarà el nou espai que s’ha destinat a la gent gran de Castellolí, que es troba a l’antiga rectoria.

L’objectiu d’aquest espai és oferir un lloc de trobada, on sentir-se acompanyada i escoltada, on poder realitzar diferents activitats diàries i algunes de més puntuals, sempre escoltant les necessitats i demandes dels usuaris. Un espai on poder jugar a jocs de taula, on hi haurà la premsa diària, llibres i revistes per poder llegir, una televisió per poder veure pel·lícules i també escoltar música.

Per la inauguració s’ha pensat fer una activitat que a Calaf va tenir molt èxit, i que es titula “ Esbrina qui sóc” o “ Qui és qui?

L’activitat consisteix en que cadascú de nosaltres porti a l’Ajuntament, fins del dia 29 de setembre, una fotografia  de quan erem petits i a darrere o en un full escrigui una petita pista per “ajudar” a identificar-nos.

Aquestes fotografies es penjaran a les sales de l’espai de la Gent Gran i entre totes intentarem esbrinar “Qui és qui!

Esperem que l’activitat us agradi i segur que riurem una mica!

 

No et quedis sola a casa. Ara tindrem un lloc on poder trobar-nos i compartir!