Talls de carrer Tuga Trail Castellolí 2022

Dimarts, 26 d’abril de 2022

Amb motiu de la celebració de la Tuga Trail Castellolí us informem dels talls de carrers que s'ha previst fer al poble, durant el dia 30 d’abril i l’1 de maig.

Tant la sortida com l'arribarà es situarà a la plaça de les escoles.
La sortida de la cursa curta i la caminada es farà per l’avinguda de la Unió en direcció Barcelona, farà i anirà cap al camí de Cal Tardà. I l’arribada pel camí de Cal Tardà, cap a l’avinguda de la Unió.
La cursa cursa llarga , sortiran també per l’avinguda de la Unió, fins cap a la piscina i el camí de l’església vella. L’arribada, serà per les escoles, el carrer de la Pau i les escales del costat de l’ajuntament.
-Es prohibirà aparcar a l’Avinguda de la Unió, des de l’església fins al carrer Treball a partir de les20:00 del dia 30 d’abril fins a les 15:00 del dia 1 de maig.
-Es tallarà l’avinguda de la Unió des de l'Església fins al carrer treball i el carrer treball fins al camí de cal Tardà, de les 7:00 h a les 15:00h. Es regulara el pas pel carrer Constància, en aquest trencall.
-Es tallara el carrer de la Pau i la baixada de la font fins al camí de l’església vella, de les 7:00 del matí fins a les 15:00 migdia.
La circulació direcció Lleida / Igualada es desviarà pel carrer Constància fins a L'Església i la sortida a l'Avinguda de la Unió pel costat del parc de l'església.
La circulació direcció Barcelona es desviarà pel lateral de L'autovia.
Us demanem que ho tingueu en compte si heu de circular pels carrers afectats i que sigueu respectuosos amb els participants i l'organització de la prova. Esperem que sigui un dia de festa per a tot el poble, que tothom en pugui
gaudir i col·laborar.

Darrera actualització: 26.04.2022 | 10:10