Aquest diumenge arriba a Castellolà la 9a Mostra de Productes del Parc Agrari
Aquest diumenge 16 de novembre, de 10 a 14 h, l’Avinguda de la Unió de Castellolí serà l’escenari de la 9a Mostra de Productes del Parc Agrari de la Conca d’Òdena. Aquest esdeveniment itinerant se celebra cada any en un municipi diferent i permet als visitants conèixer de prop els productors de la Conca d’Òdena, els seus productes de proximitat i elaboracions artesanals.
La mostra comptarà amb la participació d’un ampli ventall de productors, entre ells hi trobem Eixarcolant, Horta Sempreviva, Aliment Humà, Celler Anna Rosell, Celler Mestís, La Solana de Coll-Bas i Ecomercaderet, entre d’altres.
Durant la jornada, els assistents podran degustar i comprar productes directament a les parades dels agricultors i ramaders del Parc Agrari, gaudir de música en directe i participar en activitats familiars i tallers relacionats amb el món agrícola i alimentari.
La fira i els tastets de productes de proximitat estaran disponibles durant tot el matí, de 10 a 14 h. Entre les 11 i les 13.30 h, els més petits podran gaudir d’activitats familiars gratuïtes, com pintacares, un taller de planter a càrrec d’Horta Sempreviva, un taller de cuina organitzat per Aliment Humà i un taller de serigrafia a càrrec de Plaggi, on els participants podran portar la seva samarreta reciclada o adquirir-ne una al taller per 2 €.
A més, entre les 11 i les 12 h tindrà lloc un tast de vins a càrrec del Celler Anna Rosell i el Celler Mestís, que requereix inscripció prèvia amb un preu de 3 €. Les inscripcions s’han de fer a través de la web del Parc Agrari, a l’apartat d’agenda (Parc Agrari de la Conca d'Òdena). La jornada finalitzarà amb un concert de Pere Romaní, que començarà a les 12 h i s’allargarà fins a les 13.30 h.
L’objectiu de la mostra és posar en valor el treball del Parc Agrari de la Conca d’Òdena, apropant la població a la producció local i fomentant hàbits de consum sostenibles. L’Ajuntament de Castellolí convida tothom a participar i gaudir d’un matí de festa, cultura i gastronomia del territori.