Castellolí recupera amb èxit els actes multitudinaris de la Festa Major

Dilluns, 9 de maig de 2022

L’arrossada popular de dissabte va aplegar més de 300 persones

Feia dos anys que Castellolí no celebrava actes tan multitudinaris com els que s’han viscut aquest cap de setmana de Festa Major. El municipi anoienc tanca una de les edicions més participades de la seva festa grossa, que ha complert amb satisfacció les expectatives dels organitzadors.

La Festa Major va engegar el diumenge 1 de maig amb la Tuga Trail, que va comptar amb 1.200 corredors. L’arrossada popular d’aquest dissabte va aplegar més de 300 persones a la pista poliesportiva, l’espectacle del Mag Lini d’ahir diumenge va exhaurir entrades, i altres activitats com el conta contes per als més menuts, el partit de futbol entre l’AMPA de Castellolí i l’Acadèmia Igualada, els concerts o el correfoc també han tingut molt bona participació.

El regidor de Festes, David Arana, subratlla que la comissió organitzadora fa “una valoració molt positiva de com ha anat aquesta Festa Major, que hem pogut celebrar sense por després de dos anys de pandèmia, i gràcies a això hem fet el ple en moltes de les activitats programades”. Arana destaca, entre d’altres, la visita al nou gimnàs municipal, que “ha agradat molt als veïns”, i també els actes que s’han fet per commemorar els 500 anys del Camí Ignasià, com la sortida a la Cova de Manresa.

Un altre dels plats forts d’aquesta Festa Major ha estat la recuperació del Concurs de Pintura Ràpida Josep Guixà -en honor a l’artista castellolinenc Josep Guixà-, que feia anys que no se celebrava. En la categoria d’adults s’hi van presentar una vintena de quadres. El primer premi va ser per a Julio Garcia Iglesias, el segon per a Joan Vila Arimany, i el tercer per a Joan Josep Pérez. En la categoria infantil, les guanyadores van ser la Tània Villamurt Saiz (1a classificada) i la Irina Guixà Jorba (2a classificada).

Enguany també s’ha pogut recuperar la realització d’un reconeixement a una persona del municipi, que s’ha fet a la Marta Guixà Carné, una castellolinenca de 94 anys molt popular al poble.

Darrera actualització: 11.05.2022 | 17:44