Castellolí té nou servei d’assistència en caixer mòbil

Dilluns, 6 de maig de 2024
La primera visita serà aquest divendres 10 de maig a les 14.30h a davant de l'Ajuntament
Aquest mes s’ha posat en marxa la iniciativa de la Diputació de Barcelona per abastir als municipis que no tenen oficina bancària ni caixer automàtic d’aquest servei. Castellolí és un dels beneficiats i rebrà la primera visita del caixer mòbil aquest divendres, 10 de maig, a les 14.30h. 

El projecte té l’objectiu que els veïns i veïnes puguin treure efectiu amb qualsevol targeta de dèbit, crèdit o prepagament, amb independència de l'entitat de crèdit amb què els usuaris tinguin el compte bancari. A més, podran pagar i domiciliar rebuts de l'Organisme de Gestió Tributària i rebre informació dels serveis que presta la corporació.

El regidor de Promoció Econòmica, Hisenda i Mobilitat de l’Ajuntament de Castellolí, Sergi Vila, explica que: “des del consistori estem molt satisfets de donar resposta a una demanda històrica del nostre municipi”. Vila també destaca que aquest servei beneficiarà especialment a la gent gran del municipi que tenen més problemes per desplaçar-se: “aquests veïns i veïnes podran fer les gestions bancàries sense moure’s de Castellolí!”. El regidor també reconeix que “només és un primer pas” i assegura que el consistori continuarà treballant per ampliar el servei amb més dies.

La ubicació habitual del caixer mòbil serà a l’Avinguda de la Unió a davant de l’Ajuntament, punt cèntric del municipi. Es poden consultar les properes visites a la pàgina web de la Diputació de Barcelona. 
Darrera actualització: 10.05.2024 | 13:28