Dilluns comencen les obres de millora del xamfrà entre l’avinguda Unió i el carrer Constància

Dijous, 4 de gener de 2024

Simultàniament es farà un canvi en l’enllumenat públic perquè sigui més sostenible

Aquest dilluns dia 8 s’iniciaran les obres de millora de l’accés a la zona de vianants de l’Avinguda Unió i del desviament alternatiu al carrer Constància. El punt exacte de les actuacions serà al xamfrà del costat de la plaça de les escoles, entre l’avinguda Unió i el carrer Constància. Juntament amb aquesta actuació també es durà a terme el canvi de l’enllumenat públic: se substituirà l’actual enllumenat de vapor de sodi per làmpades LED, molt més sostenibles, i també es farà la instal·lació de dos tòtems de senyalització digitals.

La durada de les obres serà aproximadament de tres mesos. Durant aquest període quedarà tallat al trànsit el tram de l'avinguda Unió que va des de l'Ajuntament fins a la Brillante, i serà només de pas exclusiu per accedir als pàrquings, inclòs el pàrquing municipal de terra ubicat davant de la Brillante. Tant per accedir-hi com per sortir-ne, sempre s'haurà de fer des del mateix punt: la cruïlla entre l’avinguda Unió i el carrer Cooperativa. Els canvis en la mobilitat estaran degudament senyalitzats en les cruïlles afectades.

Pel que fa al bus escolar, aquest farà una única parada davant de l’església i no entrarà dins del municipi. Pel que fa al servei de recollida d’escombraries porta a porta, cal deixar el cubell al lloc habitual, i serà l’empresa de recollida qui s’adaptarà als canvis provocats per les obres.

L'Ajuntament agraeix al veïnat la col·laboració i assegura que les incomoditats d’aquests tres mesos quedaran compensades per uns canvis que milloraran significativament un punt estratègic del municipi.

Per a qualsevol dubte o incidència l’empresa responsable de les obres posa a disposició dels veïns un telèfon 24 hores: 678462295.

Darrera actualització: 4.01.2024 | 09:41