El president del Consell Comarcal de l’Anoia, Jordi Parcerisas, visita Castellolí

Divendres, 29 de setembre de 2023

Castellolí ha rebut aquest divendres, 29 de setembre, la visita del nou president del Consell Comarcal de l’Anoia, Jordi Parcerisas, qui va ser rebut al consistori per l’alcalde de Castellolí, Joan Serra.

Durant la trobada, Parcerisas i Serra han parlat de la realitat de la comarca i, en especial, de les principals preocupacions del municipi. En aquest sentit, l’alcalde Joan Serra ha posat damunt la taula la necessitat de promoure habitatge social pels joves i la gent més gran del municipi. Serra també ha exposat la importància del projecte de l’A-2, la promoció econòmica del polígon industrial i la instal·lació del Circuit Parcmotor i el Campus Motor Anoia – el qual es troba ubicat en un terreny de l’Ajuntament de Castellolí i l’equipament és de l’ens comarcal –.

El màxim representant del Consell Comarcal també ha signat, durant la trobada, el Llibre d’Honor del municipi. Tant Serra com Parcerisas han qualificat la jornada de “profitosa” i han destacat que servirà per continuar treballant conjuntament perquè Castellolí continuï desenvolupant-se amb aquest rol tan important dins de la comarca de l’Anoia.

 

 

Darrera actualització: 28.11.2023 | 11:51