La Copa Catalana de Pumptrack s’enceta amb èxit a Castellolí

Dimecres, 7 de febrer de 2024

La Copa Catalana de Pumptrack ja ha posat en marxa la temporada 2024. En la que serà la quarta edició de la novedosa modalitat en què Catalunya va ser pionera l’any 2021, està previst un calendari de deu proves puntuables. La primera prova, organitzada per l’associació esportiva A Tot i Amb Tot, es va celebrar aquest passat diumenge al circuit de Castellolí.

En total, més d’una vuitantena de participants es van reunir al circuit anoienc en una matinal que deixava espai per a ciclistes de totes les categories, des de les open fins a la Kid Cup per a les categories de formació. El cadet Roger Farré, que el darrer mes d’octubre feia història aconseguint el títol de campió d’Espanya de pump track de la seva categoria, va tornar a ser el més ràpid en aquesta jornada inaugural marcant l’scratch, superant al primer èlit Miquel Mas, al júnior campió de Catalunya Bernat Flores i a Berta Martínez (vigent campiona de Catalunya també). Les classificacions completes de totes les categories es poden consultar a ciclisme.cat.

El president de l’Associació Esportiva A tot i amb tot (ATIAT), Jordi Casablanca, valora molt satisfactòriament aquest inici de temporada “vam tenir una participació notable a la primera prova i es va respirar molt bon ambient durant tota la jornada”. Casablanca assegura que “és la millor resposta que podíem tenir per fer créixer aquesta modalitat i ha quedat reflectida amb l’espectacle que ens han ofert totes i tots els participants, a on les mil·lèsimes van decidir la classificació final davant de tot el públic assistent”. Des d’ATIAT es mostres agraïts i amb moltes ganes de continuar “volem seguir compartint la nostra il·lusió arreu del territori català amb un calendari tan complert”.

Després d’aquesta estrena de la temporada, la Copa Catalana de Pumptrack 2024 continuarà el pròxim 30 de març al circuit d’Igualada.

Darrera actualització: 4.03.2024 | 10:36