L'Ajuntament obra una licitació del servei de cafeteria-bar del centre cultural La Brillante

Dimecres, 10 de gener de 2024

Les sol·licituds es poden presentar fins al 25 de gener

L’Ajuntament de Castellolí ha fet pública la licitació per a la gestió i explotació del bar de la cafeteria-bar la Brillante. La durada del contracte és de dos anys prorrogables dos anys més d’any en any, i el seu valor econòmic està estimat en 7.200€. Les garanties exigides són de mil euros.

La Brillante és un centre cultural situat a l’Avinguda de la Unió, al bell mig del municipi de Castellolí. Es tracta d’un equipament municipal que disposa de sala d’actes i que, durant tot l’any, acull diverses activitats, cursos i celebracions. La cafeteria-bar dona servei no només als usuaris de l’equipament sinó al conjunt del municipi, i disposa de terrassa exterior.

La presentació de sol·licituds s’ha de fer mitjançant l'eina Sobre Digital, integrada en el perfil contractant d'aquest ajuntament. Si algú té alguna dificultat o problemàtica per presentar la seva sol·licitud, us podeu posar en contacte amb l'Ajuntament de Castellolí i us el mirarem de resoldre. Podeu contactar trucant al telèfon 93 808 40 00 els dilluns, dimecres i divendres de 9 a 14h i els dimarts i dijous de 9 a 18h o bé a través del correu electrònic castelloli@diba.cat

Consulta les clàusules fent click aquí

Darrera actualització: 11.01.2024 | 15:46