L’alcalde, Joan Serra, s’incorpora a la nova Junta del Parc Rural de Montserrat

Dijous, 7 de setembre de 2023

Els nous càrrecs van ser nomenats aquest dimarts, 5 de setembre, durant l’assemblea ordinària de l’associació. 
També hi ha representació d’un altre municipi anoienc: el Bruc.

Castellolí ha entrat a formar part de la Junta Directiva del Parc Rural de Montserrat, que a partir d’ara estarà presidida per l’alcalde d’Ullastret, Jaume Puig, en substitució de l’alcalde de Collbató qui ara assumeix la vicepresidència. El relleu es va oficialitzar durant la celebració de l’assemblea ordinària de l’associació que va tenir lloc aquest passat dimarts, 5 de setembre, a Collbató.

El Parc Rural de Montserrat és el parc agrari més gran de Catalunya, amb prop de cinquanta mil hectàrees d’extensió, 7.800 de les quals són Superfície Agrícola Utilitzada, i té com a principals línies d’actuació la recuperació de terrenys agrícoles, la consolidació i augment de la producció agrària i l’elaboració de productes de qualitat, entre d’altres. Castellolí va entrar al projecte l’any 2018 per desenvolupar l’activitat productiva econòmica agrícola, ramadera i forestal del territori i, juntament amb el Bruc, són les dues úniques poblacions anoienques que en formen part. De fet, la nova junta també compta amb la representació de l’alcalde del Bruc.

L’alcalde de Castellolí, Joan Serra, és membre de la nova junta en representació del municipi. Per Serra “és un honor formar part de l’equip directiu d’un instrument tant important pel territori” i destaca que “és molt positiu que hi hagi representació de la comarca de l’Anoia dins del Parc Rural de Montserrat”.

A més, Castellolí s’ha convertit en l’únic municipi de l’Anoia que forma part de dos parcs agraris, després que el municipi s’adherís, també, al Parc Agrari de la Conca d’Òdena el passat abril. En aquest sentit, Serra destaca que “és molt positiu que el municipi sigui soci fundador dels dos parcs rurals perquè, d’aquesta manera, potenciem la nostra agricultura i els nostres productors”. La resta de municipis que integren la nova Junta Directiva del Parc Rural de Montserrat per aquest proper mandat són Ullastrell, Collbató, Abrera, Olesa de Montserrat, Marganell i Vacarisses.

Darrera actualització: 7.09.2023 | 16:23