NaturaLocal Castellolí

La nova App per fomentar el nostre Patrimoni Natural: Camina, coneix, comparteix, opina!


Una App per fer excursions en família per tot Catalunya, una nova manera de fer camí, el mòbil t’acompanya per l’itinerari, t’avisa quan t’allunyes del camí i t’indica els llocs d’interès. Pots gaudir del camí sense la preocupació de deixar-te enrere l’itinerari o perdre’t per un lloc desconegut. A més, els recorreguts són circulars, sempre tornes al lloc d’inici.

Parlem de rutes autoguiades per conèixer un dels itineraris locals d’interès, les Rutes de barraques de pedra seca. Els marges.

L’aplicació, a més de guiar-te per l’itinerari vermell, conté tota la informació turística del municipi, els llocs d’interès cultural i també tots els serveis: bars, restaurants i la casa rural.

Camina, aprèn, coneix i comparteix la teva experiència a les xarxes socials, així promocionem el que és nostre.

Les barraques, massa menystingudes pel pas dels temps. Són l’important i valuós vestigi de la història de Castellolí. Representen la gran activitat agrícola dels nostres avantpassats, que treballaven horts i vinyes de sol a sol, amb la companyia d’aquestes petites construccions de pedra seca, el seu aixopluc.

Aprofitant el recorregut, quan assoliu el punt de “La creueta”, atanseu-vos al Castell de Castellolí a gaudir de les vistes panoràmiques de la Conca d’Òdena.

Amb l’App Anoia, terra de castells, del Consell Comarcal de l’Anoia, podreu conèixer el desenllaç de dues de les històries de la Ruta 2 dels castells de la Comarca. Teniu els codis QR al peu de l’església del Castell de Castellolí.

Descobrireu, un parell de personatges del Castellolí del segle XII i XIII na Gueraua de Jorba i en Guillem de Castellolí que van ser grans personatges del nostre castell. Ara podem reviure part de la seva història que també és la nostra.

A Castellolí ens movem pel Medi Ambient i pel Turisme!

Descobreix el nostre territori


Darrera actualització: 25.11.2021 | 12:26
Darrera actualització: 25.11.2021 | 12:26